Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor, si-a exasperat colegii din Biroul Permanent al institutiei intarziind cel putin cate o ora la sedinte. Ieri insa, intrunirea Biroului Permanent nu s-a mai tinut deoarece Adrian Nastase n-a mai intarziat, ci pur si simplu n-a mai venit deloc. Membrii Biroului Permanent s-au adunat in sala de sedinte la ora stabilita, l-au asteptat pe Nastase 20 de minute, in frunte cu Miron Mitrea si Victor Ponta, dupa care, nervosi, au plecat. Din lifturi au fost intorsi din drum de secretarul general Mihai Unghianu, care a dus munca de lamurire cu fiecare in parte, incercand sa-i convinga sa nu plece, ca "o sa vina si domnul presedinte Nastase, dar stiti, zapada..."

Membrii Biroului l-au mai asteptat pe Nastase inca o jumatate de ora, dar tot degeaba. Exasperati, au iesit din sala de sedinta, aducandu-si aminte si declarandu-se jigniti de faptul ca, de cand a inceput sesiunea si pana acum, Nastase a intarziat de fiecare data cel putin cate o ora. Presedintele Camerei este cel care poate desemna un vicepresedinte pentru a-i tine locul atunci cand lipseste de la sedintele Biroului Permanent, pas pe care Nastase a evitat sa-l faca. Ieri, un subiect important trecut pe ordinea de zi se referea la constituirea comisiei de ancheta referitoare la casele lui Basescu, comisie ceruta de PSD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.