Presedintele PC, Dan Voiculescu, spune ca amanarea decisa de Curtea de Apel, a judecarii contestatiei depuse la decizia CNSAS privind colaborarea sa cu fosta securitate reprezinta o incercare de "intimidare politica", orchestrata de Traian Basescu si Monica Macovei, avand ca scop pastrarea, in perioada preelectorala, a unui climat "impropriu" pentru PC. "Batalia cu dictatura care incepe sa se manifeste sub comanda lui Traian Basescu o voi duce pana la capat. Daca vor sa scape de mine, singura lor solutie este un accident de masina, sa dispar fizic, pentru ca psihic nu voi ceda niciodata, indiferent cate presiuni se vor face asupra mea", a declarat Dan Voiculescu, ieri, intr-o conferinta de presa.

Liderul conservator a apreciat ca se incearca intimidarea unui om caruia "nu-i pot gasi nimic legat de coruptie, nu-l pot numi hot, ca nu a furat nimic, nu-l pot numi comunist, pentru ca a fost doar un simplu membru si au o dificultate in a-l numi securist pentru ca nu a fost". Liderul conservatorilor a subliniat ca presedintele va avea "mult de furca" cu el, deoarece "Voiculescu este hotarat, nu are nimic de ascuns, e pe picioarele sale si nu traieste din politica".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.