"Pot face asta oricand daca observ ca e cineva mai bun ca mine", a spus liderul PNG, Gigi Becali, recent, in cadrul dezbaterii "Crestinismul in Uniunea Europeana", dupa ce un participant i-a sugerat sa-l lase pe Dan Puric la conducerea formatiunii sale politice.

Glumind, regizorul Dan Puric a declinat oferta facuta de Becali. "Nu pot sa ajung presedinte, pentru ca nu se poate scanda "Puric, Puric si poporul", a spus acesta, starnind zambetele participantilor. Becali i-a indemnat pe vorbitori sa i se alature in partid pentru a castiga puterea. "Trebuie sa ne unim intr-o adunare, intr-un partid.

Ce am vorbit aici nu putem face decat daca castigam puterea", a spus Becali, impresionat de discursurile despre Dumnezeu, credinta si pastrarea ei in Europa, intr-un ocean de catolicism. Liderul PNGcd spune ca formatiunea pe care o conduce va obtine un scor de 20% in alegerile pentru legislativul european, care vor avea loc, cel mai probabil, la primavara. Becali este convins ca PNG-CD ar avea in sondaje 17%, el contestand cercetarile sociologice care crediteaza partidul cu doar 6-9 la suta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.