Mircea Geoana canta. A nu se intelege ca presedintele PSD face parte din vreun cor. Nu, Mircea Geoana canta pentru el si pentru cei aflati in vecinatatea lui. Si nu o face intentionat, spun apropiatii sai. Cand se cufunda in ganduri sau cand e plictisit, dar si cand are o stare buna, Geoana incepe sa fredoneze diverse melodii. Apucaturile muzicale ale presedintelui au uimit colegii de partid, care au facut ochii mari si si-au dat coate cand au luat contact cu aceasta ciudatenie.

Ministrul de finante, Sebastian Vladescu, e si el o figura, dar ciudateniile sale sunt vazute mai ales in Guvern. Are si motocicleta, are si o reputatie de Casanova, dar, peste aceste lucruri stiute, Vladescu a reusit sa isi lase colegii cu gura cascata.
De cateva ori a coborat la sedinta de Guvern cu un castronel in mana. L-a luat in sedinta si, din cand in cand, mai gusta cate ceva. Sursele noastre nu au depistat ce anume manca, insa l-au auzit cantand. Siesi sau castronelului. Seful de la finante e deja celebru prin Palatul Victoria, deoarece, ca si Mircea Geoana, fredoneaza. Vine cantand, discuta ce are de discutat si pleaca reluand melodia.

Citeste si:

Motreanu fumeaza de nervi

Ministrul agriculturii, Dan Motreanu, nu e fumator. Doar refuleaza in tigari. Cand nu mai poate de nervi sau este extrem de stresat, Motreanu recurge la o "scamatorie" sa se linisteasca: tigarile. Nu fumeaza tigari normale, ci unele de foi sau cu arome.