Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a simulat o incercare de a se apara de acuzatiile aduse de presedintele conservator Dan Voiculescu, potrivit caruia, doi dintre liderii democrati incearca sa-i racoleze parlamentarii. Blaga a negat acuzatiile lui Voiculescu si l-a somat pe acesta sa aduca probe care sa-i sustina afirmatiile dupa acelasi tipar folosit, in orb, de ceilalti democrati vizati de liderul PC.
"Imi exprim surprinderea fata de declaratia presedintelui Partidului Conservator, Dan Voiculescu, prin care acesta ma acuza ca alaturi de ministrul transporturilor, constructiilor si turismului, Radu Berceanu, as face presiuni pentru ca parlamentari ai PC sa paraseasca partidul in favoarea unei alte formatiuni politice", a sustinut Blaga, intr-un comunicat de presa. Potrivit lui Voiculescu, parlamentarii PC au fost poftiti sa treaca atat la Partidul Democrat, cat si la viitoarea formatiunea anuntata de liderul platformist Theodor Stolojan, Partidul Liberal Democrat.

Secretarul general al PD nu s-a lasat impresionat de "dezvaluirile" facute de Dan Voiculescu si a calificat drept "o minciuna sfruntata" aceasta acuzatie "absolut neintemeiata si neinsotita de nici cea mai mica dovada". La fel ca presedintele Traian Basescu si ca ceilalti democrati care au cazut prada acuzatiilor liderului conservator, Blaga a cerut probe. "Il somez public pe Dan Voiculescu sa aduca urgent probe in sprijinul declaratiei sale si, avand in vedere faptul ca nu va putea produce aceste dovezi - pentru ca acuzatia sa nu are nici o baza reala", a declarat liderul democrat. Apoi, Blaga s-a razgandit si a sustinut ca nu se asteapta la dovezi din partea conservatorului, asa ca l-a declarat "in mod anticipat ca fiind un mincinos". Si de aici nu a mai fost decat un pas pana cand Blaga sa riposteze: democratul a sustinut ca modul de a face politica, specific lui Voiculescu "este relevant pentru caracterul si moralitatea" presedintelui PC.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.