"Din acest moment considerati ca PC nu mai sprijina Coalitia de guvernare", a spus liderul conservator, Dan Voiculescu, la finalul sedintei de ieri, foarte agitate, de la Comisia de Buget-Finante a Camerei Deputatilor
Presedintele PC a sustinut in plenul Comisiei proiectul de reducere a TVA la alimentele de baza de la 19% la 9%, una din initiativele legislative "test" pentru relatiile cu partenerii din arcul guvernamental. In demersul sau, Dan Voiculescu a intarit argumentele pentru adoptarea proiectului, evidentiind avantajele sociale ale reducerii TVA la alimentele de baza, dar si cele economice, pentru relansarea unor sectoare din agricultura si industria alimentara. De altfel, in primavara, proiectul PC a obtinut un vot favorabil in plenul Senatului. De aici, el a fost trimis la Camera Deputatilor, care este camera decizionala potrivit noii Constitutii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.