Liderii Partidului National Taranist Crestin si Democrat (PNTCD) se vor intalni astazi, la Badacin, la conacul lui Iuliu Maniu de pe Dealul Tarinii, intr-o reuniune privata. La intalnire va participa presedintele partidului PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, si liderii organizatiilor din judetele Cluj, Maramures, Brasov, Mures si Salaj, iar reuniunea are ca scop vizitarea Casei Memoriale "Iuliu Maniu".

Printre invitati se mai numara vicepresedintii PNTCD, Aurelian Pavelescu, Marian Petre Milut si Crinu Nicolae Sandru, presedintele de onoare al PNTCD, Ioan Diaconescu, precum si Emil Constantinescu, Victor Ciorbea, Andrei Marga.

Intrevederea "greilor" din fosta guvernare 1996-2000 reprezinta si un bun prilej pentru relansarea principalului partid de guvernamant din acea perioada, partid care se zbate in anonimat si care a ramas, daca privim sondajele de opinie departe de o eventuala intrare in Parlament.In alta ordine de idei mentionam ca liderul taranistilor , Gheorghe Ciuhandu, a precizat recent ca nu exclude o participare pe liste comune cu PD la alegerile pentru PPE.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.