Surpriza la Guvern, ieri. In locul lui Tariceanu, care trebuia – dupa cum el insusi promisese – sa anunte numele comisarului european, purtatorul de cuvant al Executivului a iesit si a declarat ca anuntul va fi facut de presedintele CE, Jose Manuel Durao Barroso.
Numele politicianului care ne va reprezenta la Bruxelles in calitate de comisar european e tinut sub cheie de premierul Tariceanu. Desi luni, aflat la Parlament, Tariceanu a promis public ca pana la data de 20 octombrie va anunta numele comisarului european, ziua de ieri (vineri, 20) a trecut fara ca seful Executivului sa faca anuntul.

Ieri, purtatorul de cuvant al Executivului, Oana Marinescu, a anuntat sec: "Primul-ministru a avut consultari cu presedintele CE, Jose Barroso, si cei doi oficiali au cazut de acord ca primul-ministru sa transmita propunerea domnului Barroso, iar acesta va anunta numele comisarului european dupa ce isi va da acceptul si va stabili portofoliul care ii va reveni"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.