Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, a fost convocat la organizatia PNL a sectorului 5 pentru a da explicatii pentru conduita sa politica in interiorul partidului.

Stoica nu pare preocupat ca ar putea fi exclus din PNL in urma acestei intalniri. Mai mult, el spera ca va face prozeliti pentru proiectul sau de platforma liberala care sa reformeze PNL. "Imi respect colegii din filiala si voi participa la intalnire. Ma bucur ca exista acest dialog. Pozitia mea privind evolutia PNL in ultimul an si jumatate este cunoscuta.

Voi fi bucuros, insa, sa raspund la intrebari si sa fac precizari. Nu m-ar mira sa constat ca multi dintre colegii de la sectorul 5 imi impartasesc opiniile", a declarat Stoica. Mai mult, el a lansat un apel catre filiala de la sectorul 5 sa i se alature in demersul sau. "Impreuna vom construi o noua solidaritate in PNL, in scopul relansarii partidului", a adaugat liberalul. El a fost deranjat doar de faptul ca a aflat din presa de invitatia care i-a fost adresata.

"Biroul Permanent Teritorial si Comitetul Teritorial Executiv al PNL Sector 5 au luat act de situatia creata prin luarile dumneavoastra de pozitie si punctele de vedere exprimate in numeroase conferinte de presa personale, emisiuni tv si radio, precum si interviuri acordate unor ziare centrale. Avand in vedere principiile liberale care definesc atat actiunea politica a PNL, cat si viata interna a partidului nostru, si conform art. 11 din Regulamentul de Aplicare a Statutului PNL, va invitam pe aceasta cale la sedinta Biroului Permanent Teritorial al PNL Sector 5 din data de 18 octombrie 2006" se arata in invitatia filialei.

Calmul lui Stoica se explica prin faptul ca pana acum presedintele PNL-Bucuresti, Ludovic Orban, nu a reusit sa-i convinga pe liberalii bucuresteni de justetea excluderii fostilor presedinti Theodor Stolojan si Valeriu Stoica. Liderii filialelor au amanat chiar luarea unor decizii de teama ca organizatiile de baza ale PNL sa nu valideze astfel pozitia gruparii Stolojan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.