Senatorul PSD Sorin Oprescu a lansat ieri un "apel la ratiune" adresat clasei politice din Romania, de a nu cadea in capcana intinsa de presedintele Traian Basescu, initiatorul campaniei declasificarii dosarelor de siguranta nationala. "Senzatia este aceea a unei imense manipulari orchestrate de la Cotroceni de presedintele Basescu, folosirea drept pretext a dosarelor fostei Securitati , pentru atingerea unor scopuri nemarturisite", se mentioneaza in document. In opinia lui Oprescu, Traian Basescu a ratat toate demersurile incepute.

"A vrut alegeri anticipate, a vrut sa-l indeparteze din functie pe primul ministru, a vrut Parlament unicameral, a vrut sa schimbe Constitutia, a vrut sa cistige popularitate prin scenariul ziaristilor rapiti regizat in Bucuresti, a vrut sa preia PNL prin unificarea cu PD, a incercat sa se substituie parlamentului. Nu a reusit nimic. S-a simtit in largul lui doar in mijlocul crizelor initiate tot de domnia sa", sustine Oprescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.