Deciziile de suspendare a peremistului iesean au fost anuntate intr-un comunicat al PRM semnat de presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor. Acesta precizeaza ca a luat aceasta decizie pentru ca nu ii place "promiscuitatea" si nu poate lasa "nelamurita" problema lui Haraga.

Fostul presedinte al organizatiei municipale PRM Iasi, Ioan Haraga, detine o vila cu doua etaje si mansarda intr-un cartier select al frumosului targ al Iesilor. Acesta si-a inchiriat locuinta unei firme specializate in divertisment erotic pe Internet, care filmeaza non-stop aproximativ 20 de fete.

"Actritele" lipsite de inhibitii sunt filmate in ipostaze obisnuite, dar au si activitati speciale in program: se joaca cu pistoale cu apa sau se lupta goale pe saltele pe marginea piscinei.

Citeste si:

Programul este difuzat pe Internet si este accesat de sute de iubitori de "senzatii tari" din toate colturile lumii, bucurandu-se astfel de succes.

Ioan Haraga a spus ca nu il intereseaza ce se intampla in casa, atata vreme cat lucrurile sunt legale, iar chiria este platita la timp.