Eminenta cenusie a grupului de la Cluj anunta ofensiva pentru preluarea PSD. Deocamdata, cu Mircea Geoana cu tot

Vasile Dancu anunta planurile mari pe care le are cu al sau departament de strategie si reforma, intr-o ampla declaratie data agentiei MEDIAFAX: "Scopul acestui departament este acela de a da membrilor, indeosebi conducerilor locale, acele instrumente care sa ii ajute sa ia deciziile corecte in ceea ce priveste oamenii cu care ies in fata. Este nevoie de o regindire a politicii de resurse umane. Ii avem in vedere in special pe cei care lucreaza la partid in actiuni planificate. Aici ne gindim la o strategie privind cariera politica a acestora", spune strategul care, pina acum, a evitat sa iasa la rampa cu asemenea declaratii, preferind zona de penumbra.

Vorbind ca un presedinte de partid, Vasile Dancu a amintit ca lucreaza la un audit intern care va evalua performantele tuturor organizatiilor partidului. De asemenea, el a atins si posibilitatea ca departamentul pe care il conduce sa se implice in "epurari" pe caz de moralitate indoielnica: "Vom avea o colaborare speciala cu Departamentul de Integritate Morala, pentru ca ne pasa cine sint cei care ne vor reprezenta si de imaginea acestor oameni".

Miros de pucioasa

Strategul clujean a declarat pentru "Cotidianul" ca se asteapta ca proiectul sau de partid managerial sa se loveasca de opozitie. "Nu vor fi relatii armonioase, nu de la bun inceput, oricum. Sint doua grupuri care se opun deja. Este grupul celor care vor sa-l arate cu degetul pe Geoana la urmatorul congres si sa spuna ca n-a facut nimic; si mai sint cei carora le convine statu-quo-ul actual, care se vede ca nu da rezultate", spune Dancu, batind, probabil, in directia iliescienilor si a unor sforari renumiti, precum Miron Mitrea sau Viorel Hrebenciuc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.