Pesedistii ataca in cirduri Guvernul. Miine sint programate conferinte de presa simultane in Bucuresti si in judete. Tema: 500 de zile de guvernare portocalie.
Cu Mircea Geoana pe post de capatenie de stol, liderii PSD incearca vineri sa puna guvernul Tariceanu in dificultate. Pesedistii vor folosi o strategie noua: asaltul in echipa. De la Bucuresti si din fiecare filiala judeteana se vor indrepta catre Guvern mai multe atacuri concomitente. "Noi vom semnala nerezolvarea problemei calamitatilor. Avem in judet opt poduri practic impracticabile, alunecari de teren, trei drumuri nationale afectate. Vom solicita ferm sprijinul pentru o rectificare care sa vizeze si aceste probleme", ne-a declarat ieri Ion Stan, liderul PSD Dimbovita. Exista insa si lideri care pun in pericol demersul PSD. Liderul pesedist din Harghita, Mircea Dusa, spune ca el nu are de gind sa atace Guvernul.

"Trebuie intrebati colegii din alte judete. Lupta mea e alta, nu cu guvernarea. Eu am o lupta cu autonomia locala si cu zona romaneasca, ce e neglijata aici." Atacul oficial, in cirduri, al PSD va fi lansat vineri, fix la ora 13.00. El vine cumva cu intirziere si asta pentru ca au trecut de fapt vreo citeva saptamini peste cele 500 de zile pe care vor sa le marcheze pesedistii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.