"E ridicol! Ma asteptam ca domnul Voiculescu sa fie mai destept", a fost raspunsul lui Mircea Dinescu, membru al Colegiului CNSAS, la acuzatiile lansate, ieri, la adresa lui, de liderul conservator, Dan Voiculescu.

Dinescu l-a provocat pe presedintele PC sa faca publice dosarele pe care le are la CNSAS, pentru a dovedi ca nu are nimic de ascuns. "E la mintea cocosului... Daca stie ca este nevinovat, poate sa dea dosarele astea la presa, si, atunci, noi cadem in ridicol si putem sa ne retragem fiecare la tara, acolo de unde am venit", ne-a spus publicistul. El a lasat sa se inteleaga insa ca datele pe care le detine CNSAS nu sunt deloc in avantajul lui Dan Voiculescu.

"E un moment important pentru istoria postdecembrista a Romaniei. Ai crede ca un om cu un trust de presa, unul dintre cei mai bogati romani, poate sa faca ce vrea si sa scape nepedepsit. Uite ca nu e asa", a explicat Dinescu. El i-a transmis liderului conservator ca nu a primit inca scrisoarea oficiala de la Consiliu intrucat este si el un cetatean obisnuit, care trebuie sa astepte posta, la fel ca toti ceilalti romani. "E pe drum, vine", l-a asigurat Mircea Dinescu pe aspirantul PC la functia de vicepremier.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.