Daca Partidul Democrat nu va nominaliza pe nimeni pentru functia de vicepremier, vom restrange structura Guvernului renuntand la acest post, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, luni, in cadrul unei emisiuni televizate. Olteanu a aratat ca decizia PD de a-l retrage pe Gheorghe Pogea din functia de vicepremier si de a nu nominaliza pe altcineva in locul acestuia este paradoxala.

"Mi se pare un pic paradoxal, pentru ca, nu mai departe de saptamana trecuta, PD cerea desfiintarea posturilor de vicepremier ale UDMR si PC si dorea sa ramana un singur vicepremier din partea PD, acum e un pic invers", a afirmat presedintele Camerei Deputatilor.
Olteanu a spus ca, din punct de vedere constitutional, cele 75 de zile in care PD poate nominaliza o persoana pentru functia de vicepremier inseamna cele 30 de zile in care actualul ministru de stat Gheorghe Pogea trebuie sa ramana in functie si o perioada de 45 de zile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.