Presedintele Consiliului Executiv al PC, Sabin Cutas, sustine ca democratii au propus o restructurare pentru un "tel nobil si populist". "Personal, cred ca PD era nemultumit de activitatea celor doi ministri, Gheorghe Pogea si Gheorghe Barbu. Incercand practic sa-i remanieze, au venit cu aceasta formula populista prin care au propus o restructurare pentru un tel nobil si populist", a spus Cutas.

El a mai spus ca nu se poate discuta de restructurare in contextul in care se doreste o remaniere. Intrebat daca PD, prin decizia de a renunta la functia de vicepremier, nu incearca sa determine o decizie similara si la nivelul PC, Sabin Cutas a replicat ca "ar fi pacat sa sacrifici un om doar de dragul de a incerca sa obtii ceva politic". De altfel, democratii au fost de la inceput impotriva nominalizarii lui Dan Voiculescu in functia de vicepremier.
Potrivit vicepresedintelui PD Ioan Oltean, nominalizarea lui Voiculescu pentru functia respectiva este "de doua ori condamnabila": deoarece a venit cand se discuta despre restructurarea Guvernului si pentru ca liderul PC este o persoana extrem de controversata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.