Suparat ca in ziarele centrale din ultima vreme jurnalistii au vehiculat numele lui in legatura cu Securitatea, Voiculescu pregateste darea in judecata a tuturor celor care au manifestat rea-intentie.

Liderul conservator Dan Voiculescu s-a saturat sa fie acuzat de colaborare cu fosta Securitate

Avocatul lui Dan Voiculescu, deputatul Sergiu Andon a declarat: "Prin actiunea aceasta dorim combaterea unor defecte ale bunei-cuviinte". Jurnalistii nu sunt singurii care l-au suparat pe Voiculescu, "maestrul" Sergiu Andon a completat lista cu alte cateva nume: "Pregatim darea in judecata a catorva persoane, incepand cu un personaj pitoresc pe nume Becali Gheorghe; pe Marius Oprea (n.r. consilierul lui Tariceanu pe probleme de securitate nationala), care prin cartea sa recent aparuta manifesta rea-vointa."

Andon va mai da in judecata un ziar central de mare raspandire si a declarat ca "firma Grivco, mi-a cerut sa pregatesc trimiterea in judecata a domnului Radu Berceanu". Avocatul lui Voiculescu a completat ca inca nu stie daca va actiona in judecata ziaristul sau redactia si ca, in scurt timp, va face o analiza a intregii publicatii, pe mai multe numere, sa concluzioneze daca este vorba de rea-intentie a ziaristului sau este vorba de o politica intentionata a ziarului.

"Nu sunt santajabil si nu pot fi mituit"

Liderul PC, Dan Voiculescu, a cerut o noua intalnire cu plenul CNSAS pentru a stabili daca a fost colaborator sau nu cu fosta Securitate: "Eu am fost acum cativa ani de zile si m-am intalnit cu plenul Consiliului. Acum, a doua oara, si sper eu ultima oara, cer inca o data examinarea datelor si cer CNSAS sa arate daca am avut sau nu legaturi cu securitatea." Dan Voiculescu l-a criticat dur pe Marius Oprea, spunand ca acesta nu are certificat ORNISS (institutie care ofera acreditare pentru studiul dosarelor clasificate) si ca nu intelege cum poate fi consilier pe probleme de securitate nationala.

Referitor la presiunea mediatica si politica din ultima saptamana, presedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat: "Sunt o persoana care nu poate fi santajata, care nu face compromisuri si care nu poate fi mituita. Mafiile trebuie sa vada in mine un dusman de moarte". Intrebat daca se refera la aceleasi mafii de care vorbea presedintele Traian Basescu, Voiculescu a spus ca este vorba de alte persoane si alte interese: "Nu nu ma refer la aceeasi mafie de care vorbea presedintele Basescu", a conchis liderul PC.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.