In ciuda declaratiilor sefilor Aliantei, liberalul Teodor Atanasiu a continuat atacurile la adresa PD si asocierea democratilor cu PSD.

El a afirmat luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a existat "o lunga perioada de dragoste intre PD si PSD". El a dat drept exemplu judetul Alba, unde, in opinia sa, a existat "o mare problema in perioada 2000-2004".

"Pana in 2003, timp de trei ani de zile, PD avea o alianta locala cu PSD si singurii care faceau opozitie eram noi. Si acum constat ca suntem impreuna cu ei la putere (n.r. - cu PD) si ei se plaseaza undeva in opozitie, unde mai este PSD-ul", a spus Atanasiu, citat de Rompres.

Ministrul liberal considera ca PSD este in prezent "un partid plin de corupti care fac coada la usile justitiei ca sa dea declaratii". In opinia sa, exista unii social-democrati "care stau la coada pentru a fugi de coruptii din PSD", in timp ce altii ar dori "sa isi gaseasca adapost" intr-unul dintre partidele Aliantei. "PNL nu este un partid-umbrela pentru astfel de personaje, oricum cred ca va trebui sa fim foarte atenti pe cine primim din PSD, sper sa nu primim pe nimeni", a spus Atanasiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.