In PSD bantuie o epidemie ciudata. Mai multi lideri importanti, care erau pe lista neagra a partidului, au disparut de cateva zile si sunt de negasit pentru colegii de partid.

Printre cei care s-au imbolnavit brusc se numara chiar Miron Mitrea, secretarul general al PSD, si Viorel Hrebenciuc, liderul grupului de la Camera Deputatilor.

Despre Miron Mitrea se spune ca e racit sau ca ar fi in strainatate. Aceeasi versiune a gripei l-a lovit si pe Hrebenciuc. In aceeasi situatie se afla de ceva vreme si liderul grupului ardelean din PSD, Ioan Rus, care a reusit astfel sa lipseasca de la mazilirea lui Adrian Nastase. Un alt reprezentant al grupului de la Cluj, George Maior, lipseste si el de cateva zile, mai precis de cand Geoana a promovat un nou consilier politic, Marius Lazar. Acesta este, paradoxal, un tanar care a lucrat la Cotroceni sub Octavian Stireanu, un fidel al lui Ion Iliescu.

Surse din partid spun chiar ca George Maior risca sa piarda functia de sef de Cabinet a presedintelui PSD. In noul staff al lui Geoana a aparut de ceva timp si Carmen Moldovan, fost deputat in timpul guvernarii anterioare. Ea a ajuns in Parlament cu sprijinul lui Adrian Nastase si tot acesta a sters-o de pe liste, la ultimele alegeri. Asa s-ar explica motivul pentru care a ajuns sa-l sustina pe Mircea Geoana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.