In fiecare diminea, liderii din linia a doua a PSD sint pui in situaia de a alerga intre biroul lui Iliescu i biroul lui Nstase atunci cind unul sau altul convoac o edin. Dei Ion Iliescu i-a recuperat incperile din palatul deinut de PSD in bdul Kiseleff nr. 10, el prefer s lucreze, deocamdat, alturi de fotii si consilieri de la Cotroceni, Victor Opaschi i Gheorghe Barbu, in vechiul birou care i-a fost amenajat in 1991, in primul sediu central al fostului PDSR de pe strada Atena nr. 11. Aventuri imobiliare "Reamenajarea biroului lui Iliescu din Kiseleff a fost finalizat sptmina trecut, dar el se va muta definitiv atunci cind va redeveni preedintele partidului", a declarat ieri un vechi angajat al PSD care pzete cldirea. Intre 1997-2001, Iliescu a beneficiat, in Kiseleff, de dou incperi mari care, intre 2001-2004 au fost demobilate i amenajate ca spaiu pentru pres. La revenirea in PSD, Iliescu a solicitat s i se inapoieze i birourile. Nstase nu a avut nimic impotriv, incintat c nu trebuie s-l vad pe Ion Ilies-cu zi de zi, in sediul ultraluxos i ultramodern pe care fostul premier i l-a amenajat, in 2002, pe strada Ion Ionescu de la Brad nr. 4 din Bneasa.

Ulterior, Nstase, care deine un birou luxos i in Kiseleff, s-a gindit s-i marcheze mai pregnant existena in palatul lui Iliescu i a inirat pe pereii incperii vecine cu biroul lui Iliescu 15 tablouri semnate de prietenul su Zamfir Dumitrescu, pe care il numise in august 2004 in conducerea central a PSD.

Fostul premier obinuiete s-i convoace subalternii la edine doar in birourile sale din Bneasa i din Palatul Parlamentului, dei ultima locaie nu aparine PSD, ci e bun al intregului popor.