Emil Boc va propune Biroului Permanent National sa decida ca acestia sa nu fie primiti in partid

Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a semnalat, ieri, faptul ca mai multi sefi de servicii descentralizate din judetul Cluj - "mai multi decat degetele de la o mana" - si-au manifestat dorinta de a se inscrie in partidul sau, pentru a-si pastra functiile. Boc a afirmat ca, cel putin la nivelul Clujului, acestia nu vor fi primiti in PD si a anuntat ca are de gand sa propuna, miercuri, Biroului Permanent National, ca nicaieri in tara sa nu se intample acest lucru.

Oricum, directorii urmeaza sa fie schimbati, a adaugat Boc, "deoarece nu este sanatos ca, in momentul in care se schimba o administratie, sa se implementeze programe cu oameni care implementau si credeau in alte programe". "Se intampla si-n America. Cand se schimba puterea se schimba si echipa", a adaugat acesta. El a explicat ca, in timpul unui mandat, specialistii trebuie sa isi asume responsabilitati si sa dea socoteala pentru actiunile lor. De asemenea, Boc a subliniat ca nu pot fi mentinuti in functii oameni care au folosit dotarile institutiilor descentralizate ale statului in folosul PSD. Presedintele democrat le-a indicat directorilor ca, deocamdata, sa dea dovada de decenta, transmitandu-le celor care au ocupat functiile prin concurs ca activitatea lor va fi evaluata, pentru ca "in mare parte, concursurile au fost politice". L-am intrebat pe seful liberalilor clujeni, Marius Nicoara, daca s-a confruntat cu un fenomen asemanator si ne-a raspuns negativ.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.