Presedintele filialei de Bucuresti a Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca isi rezerva dreptul de a raspunde atacurilor pe care seful statului le lanseaza la adresa liberalilor.

"Eu mi-am permis o anume libertate. Exista un element in ecuatia PNL-PD care se numeste presedintele Romaniei. Am spus ca nu e drept ca seful statului, care nu mai este membru nici al PD, nici al PNL, sa-si permita sa atace PNL si ca eu imi rezerv dreptul de a raspunde fiecarui atac cu argumente", a spus Ludovic Orban.

El a precizat ca aceasta chestiune a fost discutata in Consiliul de Conducere al Aliantei, dar a refuzat sa dea alte detalii cu privire la acest subiect.
"Jucam o sarba frumoasa si, la un moment dat, unii au zis hai sa ne strangem in hora. Si in loc sa ne strangem in hora, era gata-gata sa dansam o batuta, dar am revenit la ritmul initial", a spus Ludovic Orban despre tensiunile create pe marginea fuziunii dintre liberali si democrati. Presedintele PNL Bucuresti a mai spus ca nu renunta la solicitarile adresate duminica democratilor, urmand ca problemele sa fie discutate la nivelul organizatiei Bucuresti a Aliantei D.A."Trebuie sa respectam protocolul si sa cream niste parghii pentru a putea sanctiona sau pentru a putea elimina consecintele politice ale unor incalcari ale acestuia", a adaugat Orban. In cazul in care nu se va ajunge la un rezultat, discutiile vor fi purtate in conducerea centrala.

"Numai actiunea de zi cu zi confera incredere reciproca. PD nu are nici un motiv sa isi fi pierdut increderea in mine, pentru ca, de cele mai multe ori, am facut lucruri din care nu am avut nimic de castigat si le-am facut cu multa convingere", s-a justificat Ludovic Orban.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.