Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, a afirmat ca unii dintre tinerii social-democrati care lanseaza atacuri impotriva sa participa la un antrenament de talere aruncate din sant, cu un belgian din partid pe care il cheama "Van Ghelie".

"Si eu sunt atacat de unii dintre tineri, dar as vrea sa spun totusi ca unii dintre ei participa la un antrenament de talere aruncate din sant", a spus Nastase, facand aluzie la un procedeu vanatoresc.

Intrebat la cine se refera, Nastase a aratat ca "exista un belgian in partid pe care il cheama Van Ghelie". Nastase a mentionat totusi ca lucrurile trebuie tratate cu sportivitate.

Participantii la conferinta TSD sector 5, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in prezenta lui Mircea Geoana si a lui Dan Ioan Popescu, au lansat critici dure la adresa lui Adrian Nastase. Presedintele PSD sector 5, Marian Vanghelie, a tinut sa ceara scuze tinerilor daca intr-o anumita perioada i-a pus sa aplaude pentru "anumite persoane" care nu au meritat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.