Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca raporturile institutionale dintre premierul Victor Ponta si seful statului, Traian Basescu, reprezinta un lucru normal, pe care, insa, nu l-ar numi "coabitare".

"Faptul ca premierul a trebuit in doua-trei ocazii sa aiba raporturi institutionale cu domnul Traian Basescu este un lucru absolut normal, pe care nici nu l-as numi coabitare si despre care nu as putea sa consider in niciun fel ca este excesiva", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca merge prea departe coabitarea intre presedinte si premier, Antonescu a raspuns negativ.

"Nu. Am rezerve fata de termenul de coabitare pe care l-ati imprumutat. Dar pe mine ma intereseaza ca premierul, Guvernul nostru, institutiile politice in care suntem prezenti, sa actioneze in conformitatte cu programul si cu angajamentele pe care le-am facut ca USL in fata cetatenilor. Nu am in sensul acesta niciun fel de indoiala sau niciun fel de rezerve", a spus Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.