Nivelul de trai nu va creste, iar coabiterea dintre Traian Basescu si Victor Ponta nu va functiona, asa vad romanii anul 2013, potrivit unui sondaj IRES.

Previziunile pe care romanii le fac pentru anul 2013 sunt un melanj de optimism si pesimism. 70% dintre ei sunt optimisti in legatura cu ce le rezerva anul care abia a inceput, 16% pesimisti si 13% rezervati. In schimb, doar 46% cred ca lucrurile se vor schimba in bine. Pentru 41% dintre romani, nu se va schimba nimic, iar 11% cred ca lucrurile vor merge mai rau, scrie rtv.net.

La intrebarea "Va reusi guvernul Ponta sa creasca nivelul de trai?", opiniile sunt impartite aproape egal: 51% sustin ca nu, 45% au raspuns afirmativ.

Romanii nu au la fel de multa incredere in proiectul regionalizarii Romaniei: 52% nu cred ca se va face, 35% sustin ca da, iar 13% nu stiu sau nu au raspuns intrebarii. In ce priveste viitorul USL, 56% sustin ca alianta va supravietui acestui an, in timp ce 31% estimeaza ca se va rupe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.