Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca daca el va fi reales la sefia partidului, pentru Andrei Chiliman ar trebui sa fie o chestiune de demnitate daca mai ramane in partid dupa congres.

Antonescu a fost intrebat daca la nivelul conducerii PNL s-a discutat despre situatia lui Andrei Chiliman, liderul PNL reiterand faptul ca nu a sustinut ideea excluderii acestuia.

"Una ca asta, adica grozaviile pe care domnul Chiliman le-a spus despre mine in fruntea PNL, nenorocirile de necuprins pe care eu le provoc acestui partid, nu pot fi rezolvate asa, printr-o sanctiune administrativa. Facem un congres, sa discutam acolo. Nu e loc de impacare, pentru ca aici nu e vorba de doi oameni care s-au certat, s-au uitat urat unul la altul intr-o dimineata, sau in fine, erau prost dispusi. Aici este vorba despre urmatorul lucru: daca eu, asa cum domnul Chiliman m-a descris din punct de vedere politic, cu toate acuzatiile pe care domnia sa le-a formulat, mai candidez la conducerea partidului si mai sunt ales, e o problema de demnitate pentru domnul Chiliman daca doreste sa mai stea intr-un partid condus de un om asa cum l-a descris domnia sa", a sustinut Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele PNL a mai afirmat ca el nu ar putea sa ramana intr-un partid despre care ar fi facut afirmatii precum cele ale edilului Sectorului 1.

Citeste si: Razboi deschis in PNL! Chiliman: Antonescu e tradatorul. Nu plec decat exclus


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.