Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, intrebat daca sunt probleme in USL, ca intotdeauna sunt probleme, dar acestea nu trebuie facute publice in acest moment, precizand, pe de alta parte, ca nu crede ca PSD a inceput negocieri cu UDMR sau PP-DD.

Intrebat despre "un zvon" care a inceput sa circule potrivit caruia PSD a inceput negocieri cu UDMR si cu PP-DD, Antonescu a raspuns ca nu crede acest lucru.

Potrivit MEDIAFAX, el a precizat ca nu crede ca cineva care are putere de decizie in PSD poate sa calce in picioare tot ce USL le-a spus romanilor in ultima perioada.

"Nu cred ca in PSD cineva semnificativ, cineva responsabil, cineva mandatat incalca tot ceea ce noi am spus in aceasta perioada. Sincer nu cred una ca asta", a spus Antonescu.

Joi seara, dupa anuntul privind amanarea audierilor ministrilor propusi, au inceput sa circule informatii referitoare la disputele din interiorul USL legate de atributiile ministrilor delegati.

Ulterior, Victor Ponta a plecat de la Parlament si fost asaltat de jurnalisti cu intrebari referitoare la motivele disputelor, respectiv subordonarea ANAF si trecerea Autostrazilor la Ministerul Marilor Proiecte.

Dupa plecarea lui Ponta, au aparut informatii referitoare la initierea unor discutii ale PSD cu UDMR si cu PP-DD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.