Presedintele Traian Basescu invita politicienii care au castigat mandate la alegerile parlamentare din 9 decembrie sa renunte la "orice fel de presiune publica privind inceperea consultarilor pentru desemnarea candidatului la functia de prim-ministru".
"Domnul presedinte Traian Basescu invita politicienii care au castigat mandate in cadrul alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie a.c. sa renunte la orice fel de presiune publica privind inceperea consultarilor pentru desemnarea candidatului la functia de prim-ministru al Guvernului Romaniei. Domnul presedinte Traian Basescu va urma calea constitutionala si institutionala pentru intregul proces de desemnare a candidatului la functia de prim-ministru si nu va face nicio abatere de la rigoarea procedurii, asa cum este prevazuta in Constitutia Romaniei", afirma Oprea, citat intr-un comunicat al Presedintiei pe tema declaratiilor politicienilor cu privire la procedura de desemnare a candidatului la functia de prim-ministru.

Citeste si: Basescu nu initiaza consultari pentru premier inainte de publicarea rezultatului alegerilor in MO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.