Varujan Vosganian scrie pe blogul sau personal ca a avut "un schimb de mesaje" cu Crin Antonescu, dupa ce liderul PNL a afirmat ca Vosganian va face parte "intr-o proportie de 99%" din noul Cabinet Ponta.

"In ziua de vineri, 23 noiembrie 2012, in timpul unei intruniri publice ce a avut loc in Aula Bibliotecii Universitare din Iasi, Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat ca prezenta mea in viitorul Guvern, la propunerea sa, este previzibila intr-o proportie de 99%. Intrebat de jurnalisti de ce nu 100%, raspunsul domniei sale, dat fiind ca nu ma gaseam la Iasi in momentele acelea, a fost "Inca n-am apucat sa-l intreb"", scrie Vosganian pe blog.

In acest context, senatorul PNL spune ca a discutat cu Antonescu despre acest subiect.

"In legatura cu speculatiile aparute in presa privind acest procent – care, altminteri are aspiratia sa catre perfectiune, precum cubul ciobit din poemul lui Nichita Stanescu – precizez ca, scurt timp dupa aceea, intre mine si Crin Antonescu a avut loc un schimb de mesaje prin care i-am multumit pentru cuvintele spuse la adresa mea, ceea ce a adaugat acel 1% care lipsea", a mai adaugat Vosganian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.