Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Suceava, ca USL va trebui sa obtina in alegerile parlamentare toate voturile pe care le poate obtine intrucat are nevoie de o victorie mare ca sa vada Europa ce vor romanii.

Antonescu a spus, in cadrul unui miting electoral organizat in municipiul Suceava, ca USL a castigat batalia alegerilor locale si l-a felicitat pe liderul PSD Suceava, Catalin Nechifor, pentru ca "a castigat batalia de eliberare a Bucovinei" obtinand presedintia CJ Suceava.

Potrivit MEDIAFAX, liderul PNL a spus ca USL a mai avut o batalie grea si in vara acestui an, referendumul, care in termeni democratici a fost castigata pentru ca niciodata 7,4 milioane de oameni nu au votat in Romania pentru o idee si un proiect.

Crin Antonescu a mai spus ca mai exista inca trei batalii grele, cea de la alegerile parlamentare, cea ca vointa votului sa fie respectata si cea mai grea este cea prin care se vor pune in aplicare a asteptarilor oamenilor.

El a subliniat ca la alegerile parlamentare niciunul dintre sustinatorii USL nu au voie sa cada in pacatul de a le considera castigate.

"Nu e castigata batalia pentru ca batalia noastra nu e sa avem mai mult decat PDL, ARD sau cum se mai numesc ei. Batalia noastra nu e nici macar sa avem cincizeci la suta plus unul dintre mandatele Parlamentului. Batalia noastra este sa obtinem toate voturile pana la ultimul pe care il putem obtine pentru USL. Noi trebuie sa avem o majoritate coplesitoare", a spus Antonescu.

El a aratat ca este nevoie de o majoritate coplesitoare pentru ca orice prim-ministru care are in spatele sau o majoritate foarte solida poate sa conduca o tara, mai ales in momente foarte dificile, cum sunt cele din prezent.

Antonescu a mai spus ca e nevoie de o majoritate consistenta pentru a nu se lasa loc la niciun fel de matrapazlac.

"Ne trebuie o victorie mare pentru ca toata lumea, nu numai in Romania, dar in Europa sa vada cu adevarat ce vor romanii. Cred ca dumneavoastra trebuie sa demonstrati ca romanii nu vor minciunile lui Traian Basescu si ale Monicai Macovei sau ale oamenilor din jurul lor. Vointa romanilor conteaza. In Europa toate tarile sunt cu adevarat democratice si in momentul in care raspunsul la urne al cetatenilor Romaniei va fi fara echivoc nimeni nu va mai pune la indoiala nici actiunile primului ministru nici actiunile Guvernului, nici actiunile USL pentru ca ele vor avea in spate vointa poporului, vointa cetatenilor Romaniei, exprimata prin vot", a spus Antonescu.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

El a aratat ca o alta batalie importanta, dupa ce se numara voturile, este ca vointa de la vot sa fie respectata.

"Nu putem permite si nu vom permite ca vointa romanilor sa fie ignorata sau batjocorita de nimeni. Daca o majoritate a cetatenilor romani cu drept de vot vor vota candidatii USL, nici Traian Basescu nici nimeni pe lumea asta nu va putea investi un alt guvern decat un guvern USL. Daca majoritatea romanilor isi vor exprima voturile in favoarea USL, acest Guvern USL nu va avea decat o singura varianta pentru premier: Victor Ponta", a declarat Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.