Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intrebat unde se va intalni cu presedintele Traian Basescu la Bruxelles, ca seful statului vorbeste, din nou, ca la carciuma si ca el nu se intalneste cu presedintele prin carciumi, in general netrecand pe acolo.

Intrebat unde se va intalni cu Traian Basescu la Bruxelles, Ponta a raspuns: "Unde, in Grand Place, unde?", transmite MEDIAFAX.

Solicitat sa comenteze declaratia sefului statului referitoare, care a spus ca va da o cafea la Bruxelles, Ponta a raspuns: "Vedeti, si asta e un mod de a vorbi ca la carciuma".

"Din nou Traian Basescu vorbeste ca la carciuma. E presedintele tarii, eu sunt prim-ministru, eu ma duc cu o treaba la Bruxelles, domnia sa cu alta treaba. Nu ma intalnesc prin carciumi cu domnul Basescu. In general nu trec pe acolo", a spus Ponta.

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, vineri seara, daca se va intalni la Bruxelles cu premierul Victor Ponta, raspunzand ca oricand poate sa dea o cafea la hotelul la care va fi cazat.

"Oricand pot sa dau o cafea la hotelul unde sunt cazat in oras, mai ales ca, dat fiind ca incepe joi (reuniunea Consiliului European - n.r.), vreau sa ajung de miercuri exact pentru a intra mai bine in atmosfera si pentru a discuta pe la Comisie", a spus Basescu intrebat daca se va intalni la Bruxelles cu premierul Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.