Europarlamentarul PNL, Ramona Manescu, a declarat, joi, ca Traian Basescu nu mai are dreptul moral sa gireze echipa PDL, in conditiile in care 7,4 milioane de oameni au votat pentru demiterea sa.
"Un vot pentru ARD nu inseamna decat un vot pentru PDL si pentru Traian Basescu. In conditiile in care optiunea electoratului la referendum a fost clara si 7,4 milioane de romani au votat pentru demitere, credem ca Traian Basescu nu mai are dreptul moral sa gireze echipa PDL care a dus Romania in falimentul in care ne situam azi", a declarat Ramona Manescu, potrivit realitatea.net.

"Referitor la speculatiile ARD prin care se lanseaza teoria unui Guvern ARD dupa alegeri, aceste sunt doar incercari disperate de a resuscita imaginea si activisti PDL. Echipa ARD inseamna Udrea, Igas, Videanu si baronii locali respinsi de electorat in alegerile locale, care acum isi cauta loc in Parlament, ca Gheorghe Flutur sau Florin Popescu", a mai adaugat europarlamentarul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.