Senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat, joi, ca afirmatiile consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu dovedesc faptul ca acesta ar avea "probleme medicale, psihice", ori ca i-au mai ramas "cativa neuroni care-i umbla haotic prin craniu".

Hasotti a fost intrebat cum vede afirmatiile lui Lazaroiu privind ruperea de catre SUA a parteneriatului strategic sau suspendarea dreptului de vot in Consiliul European, in situatia unei noi suspendari din functie a presedintelui Traian Basescu.

"In cazul in care domnul Lazaroiu este convins de ceea ce a spus, inseamna ca are probleme medicale, psihice. Daca a incercat sa faca o diversiune, inseamna ca mai are cativa neuroni care-i umbla haotic, prin craniu. E o diversiune atat de ieftina incat eu cred ca mai are cativa neuroni", a declarat Hasotti, potrivit MEDIAFAX.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sustine, intr-un interviu pentru Realitatea.net, ca daca presedintele Traian Basescu va fi suspendat din nou, atunci nu crede ca SUA va mai mentine Parteneriatul Strategic cu Romania, iar UE ne va suspenda dreptul de vot, ceea ce este o catastrofa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.