Liderul USL, premierul Victor Ponta considera ca liderul ARD Vasile Blaga a glumit atunci cand l-a avansat pe Adriean Videanu ca varianta pentru postul de prim-ministru dupa alegerile parlamentare, sustinand ca Videanu poate fi propus premier doar "in tara hotilor".
"In tara hotilor, unde il propun? Nu, cred ca domnul Blaga, desi nu pare, are simtul umorului. Totusi nu facem «hoti-land» aici, ca sa-l punem pe domnul Videanu. Doamne fereste, pai nu ne-a furat destul pana acum? Asta ar mai lipsi. Repet, cred ca a fost o gluma a domnului Blaga, cred ca nu vorbea serios", a raspuns Ponta unei intrebari a presei pe aceasta tema, transmite MEDIAFAX.

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, marti, ca Adriean Videanu ca ar putea fi una dintre propunerile ARD pentru functia de prim-ministru, aratand insa ca alianta nu a luat o decizie pe aceasta tema si nu vrea sa "vanda pielea ursului din padure".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.