Social-democratul Mircea Geoana a declarat ca USL ar trebui sa renunte la disputele privind nominalizarile candidatilor si ar trebui sa se concentreze pe comunicarea cu oamenii si pe prezentarea proiectelor.
"Conflictele nu fac bine. In baza experientei mele in politica arat ca intotdeauna cand, in loc sa te concentrezi pe lucrurile cu adevarat importante intr-o campanie - discutiile cu oamenii si prezentarea proiectelor pentru oameni si comunitati, energia este consumata in lupte interne, acea formatiune sau alianta sufera. Este extrem de important ca USL sa castige alegerile, pentru ca situatia din Romania, din Europa, din lume este atat de complicata, incat fara o majoritate puternica, fara un Guvern puternic si competent, va fi foarte greu la anul si in anii care vin", a declarat Geoana, potrivit adevarul.ro.

"Din pacate, criza se prelungeste, se inregistreaza o catastrofa a absorbtiei fondurilor europene, astfel incat recomandarea mea, ca om politic cu experienta, care a condus campanii, care a condus partide, este ca acest tip de galceve, legate de nominalizarile candidatilor in colegii in judete si in Bucuresti, sa inceteze, iar USL sa se concentreze pe ceea ce este important, comunicarea cu oamenii si prezentarea proiectelor pentru viitor", a mai afirmat fostul presedinte al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.