Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca, prin votul impotriva numirii lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Audit, PDL dovedeste "consecventa in lupta impotriva interesului national". 

"Leonard Orban este o persoana respectata la nivelul structurilor europene, care nu a raspuns niciodata si nu va raspunde la comenzi politice. Acest lucru nu a putut fi conceput de catre PDL, motiv pentru care a decis sabotarea alegerii sale pentru un post la Curtea Europeana de Conturi", a declarat Orban, potrivit realitatea.net.

"PDL si-a aratat astfel, evident, modul in care se foloseste de credibilitatea anumitor oameni. L-au numit ministru in guvernul Boc si mai apoi Ungureanu, doar ca sa-si cosmetizeze imaginea de guvern incompetent. Acum, cand nu le mai e de folos, intorc spatele experientei incontestabile pe care acesta o are, experienta care il califica pentru obtinerea unui post la Curtea Europeana de Conturi", a mai adaugat presedintele PC.

Constantin mai acuza ca europarlamentarii PDL au votat "prin hipnoza, la ordinul Monicai Macovei", semn ca PDL "este consecvent in lupta impotriva interesului national".

"Europarlamentarii democrat-liberali au votat prin hipnoza, la ordinele Monicai Macovei, impotriva lui Leonard Orban. PDL dovedeste astfel consecventa in lupta impotriva interesului national. Dupa ce la referendum au denigrat tara si i-au stricat imaginea numai pentru a-si atinge propriile interese, acum si-au continuat munca inceputa cu meticulozitate", a concluzionat presedintele PC, Daniel Constantin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.