Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca liderul PNL Crin Antonescu nu a vrut sa fie presedinte al Senatului, decizia ca acesta sa ocupe functia fiind luata la nivelul USL. 

"Domnul Antonescu nu a vrut sa fie presedintele Senatului, a fost o decizie pe care noi am luat-o, la un moment dat, chiar l-am convins", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a facut aceasta afirmatie raspunzand intrebarilor jurnalistilor privind posibilitatea ca Antonescu sa piarda functia de presedinte al Senatului in urma sesizarii pe care PDL a anuntat ca o va depune la CCR.

"Crin Antonescu nu are nicio problema de functii. Aici problema e ca in orice tara si in orice Parlament civilizat functia de presedinte al Parlamentului apartine majoritatii", a spus Ponta.

El a mai aratat ca Vasile Blaga a "uzurpat" functia de presedinte al Senatului in momentul in care aceasta a fost eliberata de Mircea Geoana.

Ponta a spus ca "urzurpatorii raman fara functie mai devreme sau mai tarziu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.