Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Daniel Buda, solicita demisia premierului Victor Ponta pentru "ceea ce a facut cu Romania de cand a ajuns la guvernare".

"Ii solicit public lui Victor Ponta demisia, nu pentru ca a plagiat, ci pentru ceea ce a facut cu Romania de cand a ajuns la guvernare si pentru ratarea intrarii in spatiul Schengen, avand in vedere faptul ca nici nu se discuta aceasta chestiune in octombrie, asa cum era preconizat", a declarat deputatul PDL, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, Buda sustine ca Ponta i-a tratat cu superficialitate si indiferenta pe liderii europeni cand a refuzat sa mearga la dezbaterea despre situatia Romaniei din plenul Parlamentului European.

"I-a tratat cu superficialitate si indiferenta pe liderii europeni, cand a refuzat sa mearga in PE, unde se discuta situatia Romaniei. Ei trebuie sa inteleaga ca nu se reprezinta doar pe ei in raporturile cu UE, si ca odata intrata in UE, Romania trebuie sa respecte un set minim de valori si principii", a mai adaugat presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor.

In plus, Daniel Buda vrea ca USL sa prezinte "asa cum prevede legea", pana la 1 octombrie, proiectul pentru bugetul de stat pe 2013.

"Orice intarziere a trimiterii bugetului catre Parlament inseamna ca nu au solutii la promisiunile facute cu privire la cresterea salariilor, a pensiilor si reducerea TVA la alimente. Se demonstreaza ca USL nu face altceva decat sa induca in eroare opinia publica si nu este capabila sa respecte ceea ce a promis", sustine deputatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.