Adrian Nastase nu mai e nevoit sa-si paraseasca biroul de la Camera Deputatilor, deoarece, dupa indelungi si obositoare lupte parlamentare, Curtea Constitutionala a transat disputa dintre Putere si Opozitie. Nastase va continua sa-si faca treaba de presedinte al Camerei intr-un spatiu pe care si l-a personalizat cu sumedenie de obiecte de arta, dar si cu "nimicuri" primite de la prieteni si colegi. Nu-l speria faptul ca va fi debarcat - spune ca se obisnuise cu ideea! - dar gandul ca va trebui sa impacheteze toate acele obiecte rare, unele fragile, il innebunea.

De altfel, cam din acest motiv amana si mutarea in apartamentul din strada Zambaccian, desi copiii si sotia isi doresc ca fie Craciunul, fie Revelionul sa-i gaseasca in noua locuinta. Deocamdata, Adrian Nastase a permis Libertatii o incursiune prin biroul "de arta" pe care il va mai pastra o vreme destul de indelungata ca presedinte al Camerei Deputatilor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.