Desi alianta de centru-dreapta a fost creata de foarte putin timp, este deja foarte aproape de a fi distrusa din cauza conflictelor interne.

Potrivit realitatea.net, reprezentantii Partidului Noua Republica ii acuza pe cei ai Fortei Civice ca cer iesirea partidului din negocierile din cadrul Aliantei Romania Dreapta.

"Iata faptele: in euforia simulacrului de alegeri de vineri, cativa din multii vicepresedinti ai PFC, proaspeti colegi ai unor traseisti din tot spectrul politic, si-au luat prea in serios rolurile si au pretins nici mai mult nici mai putin decat ca Noua Republica sa paraseasca masa negocierilor din Alianta Romania Dreapta, intrucat «discutia trebuie purtata numai intre partide politice». Exista doua variante: fie MRU nu-si controleaza prea bine oamenii din conducerea partidului, fie gestul este facut cu stiinta sa", se arata in articolul publicat pe site-ul Noii Republici.

Mai mult de atat, autorul articolului spune ca "Mihai Razvan Ungureanu (n.r.-liderul Partidului Forta Civica) devine, din ce in ce mai mult, o dezamagire pentru electoratul de dreapta".

"(...) cred ca MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreapta, care asteapta cu adevarat o schimbare din temelii a clasei politice. Ezitarile lui MRU din ultima vreme ma fac sa cred ca nu are capacitatea de a gasi totdeauna pozitia corecta pentru a ajuta la indeplinirea acestui deziderat major al anului 2012. Domnia sa a ezitat timp de o luna sa plece din PNL si a cochetat nu mai putin de doua luni cu ideea de a intra in PDL. A ratat sansa de a lupta din interiorul PNL pentru a se profila ca o alternativa la leadership-ul dezastruos al lui Crin Antonescu. Dupa ce a facut campanie pentru candidatii PDL la alegerile locale, a apteptat sa i se puna pe tava conducerea PDL-ului, partid din care nu a facut niciodata parte si de care nu il leaga decat cele doua luni de prim-ministeriat. Cum «ungurenii» s-au dovedit a fi prea putini, in cele din urma, a decis preluarea unui partid din cimitirul formatiunilor politice, miscare discutabila din punct de vedere etic si politic".

Citeste si:
Blaga, despre candidatura lui MRU la prezidentiale: Viata e lunga
Blaga, despre candidatura lui...

Intregul articol poate fi citit accesand site-ul nouarepublica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.