Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca PNL isi asuma in intregime, impreuna cu PSD si PC, cu bune si cu rele, rezultatul referendumului, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat in legatura cu afirmatiile aparute ca ar fi adus acuzatii PSD in legatura cu suspendarea presedintelui Antonescu a spus:

"Am vazut pe surse ca eu as fi adus acuzatii la adresa PSD. Nimic mai fals referendumul, suspendarea cu bune, cu rele, cu reusite cu nereusite este o chestiune asumata impreuna cu PSD, decontul favorabil, nefavorabil, al acestui politic il asumam impreuna cu PSD si PC, in USL. Toate lucrurile sunt intoxicari".

Antonescu a adaugat ca ii ureaza foarte multa sanatatate lui Ludovic Orban, care a spus ca nu e cazul sa piarda PNL pe mana PSD.

"Foarte multa sanatatate ii doresc. El (Ludovic Orban - n.r.) a spus aceste lucruri si in interior. L-am intrebat ce am pierdut pe mana PSD nu mi-a raspuns clar, au fost foarte multi colegi care nu pun in discutie existenta USL, care au spus ca am avut succes la alegerile locale si nimeni nu a pus in discutie despartirea de PSD. Este pozitia dlui Orban, a exprimat-o este singulara", a adaugat Antonescu.

Intrebat daca Orban risca vreo sanctiune Antonescu a spus ca: "Nu, cat sunt eu presedinte".

Tariceanu: Nu am motive sa invoc deficiente de colaborare cu PSD


Pozitia lui Victor Ponta vizavi de declaratiile controversate ale lui Ludovic Orban este usor diferita fata de Antonescu, dar pastreaza aceeasi idee esentiala: Orban este o exceptie.

"Domnul Orban a fost intotdeauna impotriva USL, omul este consecvent, ramane sa vedem daca va candida independent sau la USL", a precizat Ponta in legatura cu afirmatiile lui Ludovic Orban potrivit carora PNL a piedut pe mana PSD la suspendare.

Ponta a facut aceste precizari inainte de sedinta USL la care se va discuta prioritatile Guvernului, stabilirea candidatilor la alegerile parlamentare, relateaza aceeasi sursa.

"Voi prezenta colegilor prioritatile Guvernului, ne pregatim din punct de vedere politic sa stabilim candidatii la parlamentare. Mai e o luna jumate, USL trebuie sa fie bine pregatit, trebuie sa spunem oamenilor ce doreste sa faca Guvernul in urmatorii patru ani", a aratat Ponta.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.