Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca spera ca la sedinta Parlamentului in care va fi prezentata decizia CC privind referendumul sa fie cvorum, aratand ca parlamentarii PDL vor fi prezenti si ca sunt doar sapte absente, din care patru absolut motivate.

Intrebat inainte de sedinta Colegiului Director al PDL daca va fi cvorum la sedinta Parlamentului, Blaga a spus: "Eu sper ca da. Noi vom fi."

El a adaugat ca sunt sapte absente in randul parlamentarilor PDL, in acest moment, iar patru sunt absolut motivate si ca acest lucru va fi discutat la sedinta grupurilor parlamentare de la ora 14.00, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat cum comenteaza incercarea PNL de a bloca revenirea lui Traian Basescu la Cotroceni, Blaga a spus: "Eu cred ca toti trebuie sa respectam legile statului si Constitutia. Astazi (luni - n.r.) este convocat Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a putea prezenta un judecator de la Curtea Constitutionala decizia, si atat".

Intrebat daca PDL are sustinerea UDMR, Blaga a spus ca nu a discutat cu cei de la UDMR, dar ca acestia in mod normal "s-au purtat intotdeauna regulamentar" si nu vor fi probleme.

Colegiul Director al PDL s-a intrunit luni, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta situatia politica actuala.

Citeste si: Hotararea CCR se citeste la ora 15:00. Va respecta Parlamentul decizia?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.