Aproximativ 15.000 de persoane participa, duminica dimineata, la mitingul USL din din Piata Unirii din Iasi.

La miting sunt prezenti, alaturi de Crin Antonescu si Victor Ponta, si liderii PDL Varujan Vosganian, Relu Fenechiu, Cristian Adomnitiei, liderul PC, Daniel Constantin.

Oamenii, care au venit cu autocare din mai multe judete ale Moldovei, scandeaza "Jos Basescu si au pancarte cu mesaje precum "Trimitem dictatorul cu vaporul", "A mintit, demite-l", "Da la referendum".

Primul care s-a adresat oamenilor a fost primarul Iasiului, Gheorghe Nichita. In deschiderea mitingului a avut loc un concert sustinut de trupa Vank, scrie MEDIAFAX.

Sambata, la Iasi, in Piata Palatului Culturii, a avut loc un miting al PDL, la care au participat peste 10.000 de persoane. La actiunea PDL au fost prezenti presedintele suspendat, Traian Basescu, care a venit impreuna cu sotia sa, liderii democrat-liberali si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.