La nivelul USL  numaratoarea paralela prin SMS de la nivelul reprezentantilor in sectiile de votare functioneaza foarte bine.

"Am avut o simulare saptamana trecuta, care a fost foarte buna ca si exercitiu, vom avea una miercuri, sistemul functioneaza foarte bine, asa ca sunt sigur ca putem prezenta pe 10 (iunie, n.r.) noaptea, in timp foarte scurt, rezultatele alegerilor din fiecare localitate din aceasta tara", a declarat Dragnea.

Secretarul general al PSD a estimat ca USL va castiga la alegerile din 10 iunie intre 27 si 30 de posturi de presedinti de consilii judetene, iar la nivelul Capitalei un scor de peste 60%, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, el a mentionat ca in cinci din cele sase sectoare ale Bucurestiului candidatii USL la primarie se afla, potrivit sondajelor interne ale USL, pe primul loc.

Dragnea a mai precizat ca in ultima perioada a fost sesizata o crestere a sanselor de a fi alesi unor candidati ai USL in municipii in care sansele acestora erau relative.

"Sunt municipii in care recunoastem ca inainte de campania electorala nu existau foarte multe sperante pentru candidatii USL si acum lucrurile incep sa evolueze intr-un sens foarte bun: Botosani, ca si municipiu, Tulcea ca si municipiu, Targoviste, unde candidatii nostri au inceput sa aiba sanse serioase si optiuni serioase pentru a castiga primariile respective", a afirmat secretarul general al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.