Politica 27 Mai 2012 11:50
Democrat-liberalul Adriean Videanu sustine ca PDL este responsabil pentru demiterea guvernului Ungureanu prin motiune de cenzura.

Totusi, fostul ministru al Economiei a declara ca relatia PDL cu Mihai Razvan Ungureanu va continua, acesta putand fi candidatul la prezintiale al partidului.

"Un singur vinovat nu exista. Intregul partid este vinovat, pentru ca cel care trebuia sa asigure stabilitatea guvernului Ungureanu era grupul parlamentar. Sigur ca aici intervine si conducerea partidului. Guvernarea s-a pierdut din cauza PDL. Eu sunt aici in opozitie cu multi colegi de-ai mei care spun ca au votat si cei de la minoritati. Nu, cei care au gresit si guvernul Ungureanu a plecat au fost cei de la PDL. Daca nu aveam cele 11 plecari, guvernul Ungureanu nu pica", a declarat Videanu, pentru gandul.info.

Cu toate acestea, liderul PDL a precizat ca si fostul premier are o parte din responsabilitate. "Si primul ministru trebuia sa isi asigure majoritaea. Sa aiba un dialog mai bun cu cei din Coalitie", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.