Senatorul Petru Filip a anuntat, luni, ca se inscrie in PSD, liderul social-democrat Victor Ponta precizand totodata ca opozitia a preluat majoritatea si in conducerea Senatului.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca grupului parlamentar social-democrat i se alatura Petru Filip, un om care inseamna foarte mult pentru Oradea si pentru Bihor, dar si pentru miscarea politica de stanga.

Liderul PSD a anuntat ca Petru Filip va activa in cadrul grupului PSD din Senat si va fi in continuare reprezentantul PSD in Biroul Permanent al Senatului. "Avem in acest moment in Biroul Permanent sapte voturi, fata de cele sase ale celor de la guvernare", a mai spus Ponta.

La randul sau, Petru Filip a declarat ca decizia pe care a luat-o nu este una usoara sau simpla, dar este una "personala". Filip a mai declarat ca este convins ca vor fi multe comentarii din partea colegilor din PDL, pe care ii cunoaste de multa vreme.

"Sunt hotarat sa mai pot spune ceva in politica romaneasca, atat in partea administrativa, cu buna credinta", a spus Petru Filip, potrivit MEDIAFAX.

Citeste si Ziua si plecarile din PDL: Patru parlamentari au parasit partidul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.