Senatorul PDL Nicolae Dobra s-a inscris in UNPR, urmand sa candideze la Primaria municipiului Sebes din partea acestui partid.

Nicolae Dobra a declarat ca a decis sa plece din PDL deoarece intentioneaza sa candideze la Primaria Sebes, iar PDL nu l-a sustinut pentru aceasta candidatura.

"Eu am dorit sa candidez la Primaria Sebes, dar nu am fost varianta aleasa de PDL. In aceasta situatie, nu am vrut nici sa faultez actuala guvernare pentru ca o consider o guvernare buna si am ales varianta sa merg la UNPR", a spus Dobra pentru MEDIAFAX.

Dobra a afirmat ca s-a inscris in UNPR, dar nu si-a dat demisia din PDL deoarece, conform legii partidelor politice, inscrierea la un alt partid presupune automat demisia din cel in care fusese pana atunci membru.

El a spus ca anuntul privind plecarea sa din PDL il va face oficial, luni, in Senat. Nicolae Dobra a adaugat ca doreste sa aiba o discutie cu colegii sai din grupul parlamentar, in care sa le explice demisia sa, si a precizat ca va sustine in continuare actuala guvernare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.