Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca venirea in partid a lui Marius Dugulescu este pentru PNL "un castig mai mare decat cel simplu, banal, aritmetic sau un vot pentru o motiune de cenzura".

"E un om cu o imagine personala si, cred, a celor mai multi dintre timisorenii care l-au votat. Nu i se poate reprosa coruptie, trafic de interese, demagogie si inselarea oamenilor. Este un castig din partea PNL, un castig mai mare decat cel simplu, banal, aritmetic sau un vot pentru o motiune de cenzura. De domnul Dugulescu ma mai leaga un lucru: l-am cunoscut si am fost colegi in primele mandate cu tatal sau, Petru Dugulescu", a spus Antonescu, in conferinta de presa in cadrul careia a fost anuntata venirea in PNL a lui Dugulescu.

Deputatul Dugulescu: Dreapta in Romania poate fi cladita doar in PNL

Liberalul a tinut sa sublinieze ca nu au fost negocieri in legatura cu trecerea lui Dugulescu la PNL. "Nu am avut negocieri. Nu au venit dansii si au intrebat «Ce ne dati, ce ne garantati?». Oamenii au luat o hotarare, am decis ca mergem impreuna fara conditii, fara negocieri", a spus Crin Antonescu, informeaza MEDIAFAX.

El a mai spus ca in mediile politice au fost strecurate neclaritati in legatura cu candidatura pentru Primaria Timisoara. "Candidatura a fost adjudecata de PNL si PNL a adjudecat aceasta candidatura pentru ca aveam foarte clar candidatul: pe domnul Nicolae Robu", a mai spus Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.