Candidatura la sectorul 6 pune in pericol functionarea USL la nivelul Bucurestiului.

Potrivit unor surse citate de Hotnews.ro, liberalii au amenintat in cadrul negocierilor cu PSD ca, daca nu este propus Rares Manescu candidat pentru Primaria Sectorului 6, sunt dispusi sa candideze cu liste separate in toate sectoarele.

Situatia este destul de tensionata. Se discuta in interiorul USL despre candidaturi separate pe Bucuresti. Liberalii au amenintat ca merg separat pe Bucuresti, in timp ce social democratii vor doar candidati separati pe Sectorul 6”, au declarat aceleasi surse.

De asemenea, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca este posibil ca liberalii sa aiba candidati proprii la toate primariile de sector, in cazul in care PSD nu va fi de acord cu o candidatura a unui liberal la Primaria Sectorului 6.

Antonescu a negat ca este vorba de o rupere a USL la nivelul Capitalei, deoarece protocolul Uniunii nu impune candidaturi unice la alegerile locale, potrivit RTV.net.

Pe de alta parte, presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat ca el nu doreste candidati separati ai USL la sectorul 6 si ca isi doreste sa castige cel care are cele mai multe sanse, acesta fiind potrivit sondajelor Stefan Florescu.

Candidaturile USL pentru sectoarele 2 si 6 ale Capitalei sunt inca in discutie intre PSD si PNL, scrie mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.