Senatorul independent Mircea Geoana a declarat ca nu este convins ca Victor Ponta va fi premierul Romaniei la inceputul lui 2013.

“Nu sunt convins ca Victor Ponta va fi premier in 2013. Pentru ca este foarte posibil ca scena politica sa nu se fi calmat si se pot produse schimbari neasteptate in orice directie”, a declarat Geoana intr-un interviu acordat Deutsche Welle.

Geoana este de parere ca exista riscul extrem de mare, din perspectiva PSD sau USL, sa apara forme de migrare, iar daca se va merge pe o lista comuna de candidati la alegerile locale vor aparea tensiuni intre social democrati, PNL si PC. “Va fi ca pe Titanic cand se vor bate pe barcile de salvare”, si-a explicat afirmatia senatorul.

De asemenea, el considera ca este o problema de timp pana cand conducerea lui Victor Ponta va fi contestata intr-o forma sau alta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.